محققان یک گام به افشای راز اینکه چرا برخی از مردم هنگام استرس در خوردن شیرینی شکلات، پوره سیب زمینی، بستنی و دیگر غذاها با کالری بالا و چربی بالا افراط می کنند نزدیک شدند.یافته دهای مرکز پزشکی شمال غرب در مطالعه روی موش ها نشان می دهد که گرلین موسوم به هورمون گرسنگی در تحریک واکنش به موقعیت هایی با استرس بالا در گیر است.دکتر جفری زیگمان، استادیار طب داخلی و روان پزشکی گفت: این یافته کمک می کند که برخی از رفتارهای پیچیده غذاخوردن را توضیح دهیم . وی گفت:ما فکر می کنیم این یافته ها انتزاعی و فقط مربوط به موش ها نیست و به احتمال زیاد به انسان نیز مربوط می شود.دانشمندان می دانند که گرسنگی باعث رها شدن گرلین در دستگاه گوارش می شود و این هورمون علائم گرسنگی را به مغز ارسال می کند.آزمایش دکتر زیگمان نشان داد که استرس مزمن نیزباعث می شود سطح گرلین افزایش پیدا کند و رفتارهای مرتبط با اضطراب و افسردگی با بالا رفتن گرلین کم می شوند.
https://www.nedayemehr.ir/images/news/2.jpg
///